Yayınlar & Eserler

SCI, SSCI ve AHCI İndekslerine Giren Dergilerde Yayınlanan Makaleler

Diğer Dergilerde Yayınlanan Makaleler

Hakemli Kongre / Sempozyum Bildiri Kitaplarında Yer Alan Yayınlar

Gastronomide Sürdürülebilir Bir Yaklaşım: Dijital Teknolojiler

I. Uluslararası Turizmde Yeni Jenarasyonlar ve Yeni Trendler Kongresi., Sakarya, Türkiye, 1 - 03 Kasım 2018, ss.670-672

Türk Mutfağında Fonksiyonel Gıdaların Önemi

I.Uluslararası Turizmde Yeni Jenerasyonlar ve Yeni Trendler Kongresi, Sakarya, Türkiye, 1 - 03 Kasım 2018

Microwave Drying as an Alternative to Dry Meat Products and Its impact on DNA Integrity and SDS-PAGE Protein Profile

The 4th International Symposium on “Traditional Foodsfrom Adriatic to Caucasus”, Girne, Kıbrıs (Kktc), 19 - 21 Nisan 2018

EFFECT OF PARTIAL SUBSTITUTION OF SODIUM CHLORIDE ON THE DRYING CHARACTERISTICS OF BEEF SLICES

63th International Congress of Meat Science and Technology, 13 - 18 Ağustos 2017, cilt.1, ss.668-669

MICROWAVE DRYING OF SALTED AND NON-SALTED BEEF

6th International Congress on Food Technology, 18 - 19 Mart 2017, cilt.5

ET ÜRETİM ZİNCİRİNDE ETİK KONULAR

1. TARIM VE GIDA ETİĞİ KONGRESİ, Ankara, Türkiye, 10 - 11 Mart 2017

Adding Value to Mechanically Deboned chicken Meat by Drying

18th IUFoST - WorldCongress of Food Science and Technology, 21 - 25 Ağustos 2016

Kitap & Kitap Bölümleri

Hayvansal Gıda Üretimi

Gıda Felsefesi, Doğan Murat, Editör, Nobel, Ankara, ss.203-233, 2021

Gıda Endüstrisinde Sürdürülebilirlik

Gıda Mühendisliğine Giriş, Dr. Murat Doğan, Editör, NOBEL AKADEMİK YAYINCILIK, Ankara, ss.405-432, 2020

Edible Films and Coatings: Sensory Aspects

Edible Films and Coatings Fundamentals and Applications, M. Pilar Montero, M. Carmen Gómez-Guillén, M. Elvira López-Caballero, Gustavo V. Barbosa-CánovasHardback £159.00, Editör, CRC Press., ss.497-519, 2017

1. Bölüm Et Teknolojisi

Her Yönüyle Gıda, Fügen Durlu Özkaya, Serap Coşansu, Kamuran Ayhan, Editör, Sidaş, İzmir, ss.1-38, 2015