Yayınlar & Eserler

Diğer Dergilerde Yayınlanan Makaleler

Hakemli Kongre / Sempozyum Bildiri Kitaplarında Yer Alan Yayınlar

GASTRONOMİ VE SİNEMA: FRANSIZ MUTFAĞI İTALYAN MUTFAĞINA KARŞI

7th International Gastronomy Tourism Studies Congress, Kastamonu, Türkiye, 28 - 30 Eylül 2023

Toplu Yiyecek Üretimi Gerçekleştiren İşletmelerde Fiziki Mutfak Planlaması

IV. Uluslararası Gastronomi Turizmi Araştırmaları Kongresi, Afyon, Türkiye, 6 - 09 Ekim 2022

Yerli Olmayan Turistlerin Türk Mutfağı Hakkındaki Görüşleri

IV. Uluslararası Gastronomi Turizmi Araştırmaları Kongresi, Afyon, Türkiye, 6 - 09 Ekim 2022

TURİZM BROŞÜRLERİNDE KADIN İMAJI: SEMİYOTİK BİR ANALİZ

2nd International West Asia Congress of Tourism Resarch, 27 - 30 Eylül 2018

Butik Otel İşletmelerinde Yenilik Yönetimi Uygulamaları: Safranbolu Örneği

1. Uluslararası Turizmin Geleceği İnovasyon, Girişimcilik ve Sürdürebilirlik Kongresi, 28 - 30 Eylül 2017

Kitap & Kitap Bölümleri

Gastronomi ve Sinema: Fransız Mutfağı İtalyan Mutfağına Karşı

Sofradaki Bilim ve Lezzetteki Sanat: Gastronomiye Kapsamlı Bir Bakış, Prof. Dr. Alptekin SÖKMEN;,Dr. Öğr. Üye. Çağdaş AYDIN, Editör, Detay Yayıncılık, Ankara, ss.1313-1322, 2024

MARMARA BÖLGESİ-2

TÜRKİYE’NİN GELENEKSEL PEYNİRLERİ VE PEYNİR TURİZMİ POTANSİYELİ, , Editör, Nobel Akademik Yayıncılık, ss.377-386, 2023

THE PEER EDUCATION MODEL IN GASTRONOMY EDUCATION APPLICABILITY

RESEARCHINHUMANITIES AND SOCIALSCIENCES, Babacan, H. & Bayram, E., Editör, Livre de Lyon, Lyon, ss.247-260, 2023

The Effects of Use of Restaurant Management Systems Perceived by the Personnel According to Their Demographic Characteristics

Handbook of Research on Smart Management for Digital Transformation, Barbosa Belem, Filipe Sandra, Santos Claudia Amaral, Editör, IGI Global, ss.256-274, 2022

The Effects of Use of Restaurant Management Systems Perceived by the Personnel According to Their Demographic Characteristics

Handbook of Research on Smart Management for Digital Transformation, Barbosa Belem, Filipe Sandra, Santos Claudia Amaral, Editör, IGI Global, ss.256-274, 2022

Applicability of the 5E and 7E Model in Gastronomy Education

Interpretive Research Humanities and Social Sciences, Gölen, Z., Editör, Livre de Lyon, Lyon, ss.227-255, 2022

A Lıterature Review on The Usage Areas of The Fuzzy Vikor Method in Food Beverage Enterprises

Nev Searches and Studies in Social And Humanities Sciences, ASSOC. PROF.DR. CEYLAN ÇATALCALI, Editör, İzmir: Serüven Yayınevi, ss.78-94, 2021

Yiyecek-İçecek İşletmelerinde Dematel Yöntemi İle Tedarikçi Seçiminin Uygulanabilirliği

Güncel Turizm Araştırmaları, DOÇ. DR. MEHMET SARIOĞLAN, Editör, Ankara: Akademisyen Yayınevi, ss.125-138, 2020

Metrikler

Yayın

26

Atıf (TrDizin)

36

H-Index (TrDizin)

2
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları