Published journal articles indexed by SCI, SSCI, and AHCI
“Gastrovandalism” Trend or Destruction?
INTERNATIONAL JOURNAL OF GASTRONOMY AND FOOD SCIENCE
, no.40, pp.1-10, 2025 (SCI-Expanded)
Articles Published in Other Journals
TOPLU YİYECEK ÜRETİMİ GERÇEKLEŞTİREN İŞLETMELERDE FİZİKİ MUTFAKPLANLAMASI
Journal of gastronomy, hospitality and travel (Online)
, vol.6, no.1, pp.157-167, 2023 (Peer-Reviewed Journal)
Foreign Tourists' Opinions About Turkish Cuisine
Journal of Tourism and Gastronomy Studies
, vol.10, no.4, pp.3573-3592, 2022 (Peer-Reviewed Journal)

GELENEKSEL BİR ÜRÜN OLARAK KASTAMONU PASTIRMASI
Gastroia: Journal of Gastronomy and Travel Research
, vol.3, no.2, pp.264-277, 2019 (Peer-Reviewed Journal)
Yöresel yiyecekleri konu alan lisansüstü tezlerin bibliyometrik analizi
Gastroia: Journal of Gastronomy And Travel Research
, vol.2, no.2, pp.22-38, 2018 (Peer-Reviewed Journal)
Yenilik Yönetimi Uygulamaları Üzerine Butik Otel İşletmelerinde Bir Araştırma
Journal of Recreation and Tourism Research
, vol.5, no.2, pp.24-32, 2018 (Peer-Reviewed Journal)
Papers Published in Refereed Scientific Meetings
GASTRONOMİ VE SİNEMA: FRANSIZ MUTFAĞI İTALYAN MUTFAĞINA KARŞI
7th International Gastronomy Tourism Studies Congress, Kastamonu, Turkey, 28 - 30 September 2023
Geleneksel Bir Ürün Olarak Kastamonu Pastırması
Gastronomi Zirvesi, Turkey, 22 - 25 March 2018
The Semiotic Analysis of Safranbolu Photographs: A Case Study on Visitors’s Comments
International West Asia Congress of Tourism Resarch, 28 - 30 September 2017
Butik Otel İşletmelerinde Yenilik Yönetimi Uygulamaları: Safranbolu Örneği
1. Uluslararası Turizmin Geleceği İnovasyon, Girişimcilik ve Sürdürebilirlik Kongresi, 28 - 30 September 2017
Books
Gastronomi ve Sinema: Fransız Mutfağı İtalyan Mutfağına Karşı
in: Sofradaki Bilim ve Lezzetteki Sanat: Gastronomiye Kapsamlı Bir Bakış, Prof. Dr. Alptekin SÖKMEN;,Dr. Öğr. Üye. Çağdaş AYDIN, Editor, Detay Yayıncılık, Ankara, pp.1313-1322, 2024
Vegan Turizm Destinasyonları ve Rotalar
in: Vegan Turizm: Kavramlar, İlkeler ve Uygulamalar, ALTAŞ AYSU, Editor, Detay Yayıncılık, pp.104-122, 2024
MARMARA BÖLGESİ-2
in: TÜRKİYE’NİN GELENEKSEL PEYNİRLERİ VE PEYNİR TURİZMİ POTANSİYELİ, , Editor, Nobel Akademik Yayıncılık, pp.377-386, 2023
A Lıterature Review on The Usage Areas of The Fuzzy Vikor Method in Food Beverage Enterprises
in: Nev Searches and Studies in Social And Humanities Sciences, ASSOC. PROF.DR. CEYLAN ÇATALCALI, Editor, İzmir: Serüven Yayınevi, pp.78-94, 2021
Yiyecek-İçecek İşletmelerinde Dematel Yöntemi İle Tedarikçi Seçiminin Uygulanabilirliği
in: Güncel Turizm Araştırmaları, DOÇ. DR. MEHMET SARIOĞLAN, Editor, Ankara: Akademisyen Yayınevi, pp.125-138, 2020