Publications & Works

Published journal articles indexed by SCI, SSCI, and AHCI
Articles Published in Other Journals
Papers Published in Refereed Scientific Meetings

Gastrovandalizm Trend mi? Tahribat mı?

8. Uluslararası Gastronomİ Turİzmİ Araştırmaları Kongresİ, Aydın, Turkey, 17 - 20 October 2024

GASTRONOMİ VE SİNEMA: FRANSIZ MUTFAĞI İTALYAN MUTFAĞINA KARŞI

7th International Gastronomy Tourism Studies Congress, Kastamonu, Turkey, 28 - 30 September 2023

Yerli Olmayan Turistlerin Türk Mutfağı Hakkındaki Görüşleri

IV. Uluslararası Gastronomi Turizmi Araştırmaları Kongresi, Afyon, Turkey, 6 - 09 October 2022

Toplu Yiyecek Üretimi Gerçekleştiren İşletmelerde Fiziki Mutfak Planlaması

IV. Uluslararası Gastronomi Turizmi Araştırmaları Kongresi, Afyon, Turkey, 6 - 09 October 2022

TURİZM BROŞÜRLERİNDE KADIN İMAJI: SEMİYOTİK BİR ANALİZ

2nd International West Asia Congress of Tourism Resarch, 27 - 30 September 2018

The Semiotic Analysis of Safranbolu Photographs: A Case Study on Visitors’s Comments

International West Asia Congress of Tourism Resarch, 28 - 30 September 2017

Butik Otel İşletmelerinde Yenilik Yönetimi Uygulamaları: Safranbolu Örneği

1. Uluslararası Turizmin Geleceği İnovasyon, Girişimcilik ve Sürdürebilirlik Kongresi, 28 - 30 September 2017
Books

Gastronomi ve Sinema: Fransız Mutfağı İtalyan Mutfağına Karşı

in: Sofradaki Bilim ve Lezzetteki Sanat: Gastronomiye Kapsamlı Bir Bakış, Prof. Dr. Alptekin SÖKMEN;,Dr. Öğr. Üye. Çağdaş AYDIN, Editor, Detay Yayıncılık, Ankara, pp.1313-1322, 2024

Vegan Turizm Destinasyonları ve Rotalar

in: Vegan Turizm: Kavramlar, İlkeler ve Uygulamalar, ALTAŞ AYSU, Editor, Detay Yayıncılık, pp.104-122, 2024

Sofradaki Bilim ve Lezzetteki Sanat: Gastronomiye Kapsamlı Bir Bakış

in: Sofradaki Bilim ve Lezzetteki Sanat: Gastronomiye Kapsamlı Bir Bakış, , Editor, Detay Yayıncılık, pp.1313-1322, 2024

MARMARA BÖLGESİ-2

in: TÜRKİYE’NİN GELENEKSEL PEYNİRLERİ VE PEYNİR TURİZMİ POTANSİYELİ, , Editor, Nobel Akademik Yayıncılık, pp.377-386, 2023

THE PEER EDUCATION MODEL IN GASTRONOMY EDUCATION APPLICABILITY

in: RESEARCHINHUMANITIES AND SOCIALSCIENCES, Babacan, H. & Bayram, E., Editor, Livre de Lyon, Lyon, pp.247-260, 2023

The Effects of Use of Restaurant Management Systems Perceived by the Personnel According to Their Demographic Characteristics

in: Handbook of Research on Smart Management for Digital Transformation, Barbosa Belem, Filipe Sandra, Santos Claudia Amaral, Editor, IGI Global, pp.256-274, 2022

The Effects of Use of Restaurant Management Systems Perceived by the Personnel According to Their Demographic Characteristics

in: Handbook of Research on Smart Management for Digital Transformation, Barbosa Belem,Filipe Sandra,Santos Claudia Amaral, Editor, IGI Global, New York, pp.256-274, 2022

Applicability of the 5E and 7E Model in Gastronomy Education

in: Interpretive Research Humanities and Social Sciences, Gölen,Z., Editor, Livre de Lyon, Lyon, pp.227-255, 2022

A Lıterature Review on The Usage Areas of The Fuzzy Vikor Method in Food Beverage Enterprises

in: Nev Searches and Studies in Social And Humanities Sciences, ASSOC. PROF.DR. CEYLAN ÇATALCALI, Editor, İzmir: Serüven Yayınevi, pp.78-94, 2021

Yiyecek-İçecek İşletmelerinde Dematel Yöntemi İle Tedarikçi Seçiminin Uygulanabilirliği

in: Güncel Turizm Araştırmaları, DOÇ. DR. MEHMET SARIOĞLAN, Editor, Ankara: Akademisyen Yayınevi, pp.125-138, 2020
Metrics

Publication

30

Citation (Scopus)

5

H-Index (Scopus)

1

Citation (Scholar)

173

H-Index (Scholar)

6

Citiation (TrDizin)

42

H-Index (TrDizin)

2

Citiation (Sum Other)

63
UN Sustainable Development Goals