R. Anık Et Al. , "Şanlıurfada gıda ürünü olarak kullanılan Akbaldır ve Kenger bitkilerinin farklı pişirme yöntemlerinin C vitamini miktarı üzerine etkisi," 2. Uluslararası GAP Matematik Mühendislik Fen ve Sağlık Bilimleri Kongresi , Adıyaman, Turkey, 2019
Anık, R. Et Al. 2019. Şanlıurfada gıda ürünü olarak kullanılan Akbaldır ve Kenger bitkilerinin farklı pişirme yöntemlerinin C vitamini miktarı üzerine etkisi. 2. Uluslararası GAP Matematik Mühendislik Fen ve Sağlık Bilimleri Kongresi , (Adıyaman, Turkey).
Anık, R., KALKAN, I., & KOYUNCU, İ., (2019). Şanlıurfada gıda ürünü olarak kullanılan Akbaldır ve Kenger bitkilerinin farklı pişirme yöntemlerinin C vitamini miktarı üzerine etkisi . 2. Uluslararası GAP Matematik Mühendislik Fen ve Sağlık Bilimleri Kongresi, Adıyaman, Turkey
Anık, Ruşen, Indrani KALKAN, And İSMAİL KOYUNCU. "Şanlıurfada gıda ürünü olarak kullanılan Akbaldır ve Kenger bitkilerinin farklı pişirme yöntemlerinin C vitamini miktarı üzerine etkisi," 2. Uluslararası GAP Matematik Mühendislik Fen ve Sağlık Bilimleri Kongresi, Adıyaman, Turkey, 2019
Anık, Ruşen Et Al. "Şanlıurfada gıda ürünü olarak kullanılan Akbaldır ve Kenger bitkilerinin farklı pişirme yöntemlerinin C vitamini miktarı üzerine etkisi." 2. Uluslararası GAP Matematik Mühendislik Fen ve Sağlık Bilimleri Kongresi , Adıyaman, Turkey, 2019
Anık, R. KALKAN, I. And KOYUNCU, İ. (2019) . "Şanlıurfada gıda ürünü olarak kullanılan Akbaldır ve Kenger bitkilerinin farklı pişirme yöntemlerinin C vitamini miktarı üzerine etkisi." 2. Uluslararası GAP Matematik Mühendislik Fen ve Sağlık Bilimleri Kongresi , Adıyaman, Turkey.
@conferencepaper{conferencepaper, author={Ruşen Anık Et Al. }, title={Şanlıurfada gıda ürünü olarak kullanılan Akbaldır ve Kenger bitkilerinin farklı pişirme yöntemlerinin C vitamini miktarı üzerine etkisi}, congress name={2. Uluslararası GAP Matematik Mühendislik Fen ve Sağlık Bilimleri Kongresi}, city={Adıyaman}, country={Turkey}, year={2019}}