M. Kayalı Sevim Et Al. , "TÜKETİCİLERİN COVİD-19 SÜRECİNDE ARI ÜRÜNLERİ TERCİHİ," 10. Uluslararası Beslenme ve Diyetetik E-Kongresi , Turkey, pp.248-253, 2021
Kayalı Sevim, M. Et Al. 2021. TÜKETİCİLERİN COVİD-19 SÜRECİNDE ARI ÜRÜNLERİ TERCİHİ. 10. Uluslararası Beslenme ve Diyetetik E-Kongresi , (Turkey), 248-253.
Kayalı Sevim, M., Taşkın, M., Duman, S. Ö., & ETİ, S., (2021). TÜKETİCİLERİN COVİD-19 SÜRECİNDE ARI ÜRÜNLERİ TERCİHİ . 10. Uluslararası Beslenme ve Diyetetik E-Kongresi (pp.248-253). , Turkey
Kayalı Sevim, Merve Et Al. "TÜKETİCİLERİN COVİD-19 SÜRECİNDE ARI ÜRÜNLERİ TERCİHİ," 10. Uluslararası Beslenme ve Diyetetik E-Kongresi, Turkey, 2021
Kayalı Sevim, Merve K. Et Al. "TÜKETİCİLERİN COVİD-19 SÜRECİNDE ARI ÜRÜNLERİ TERCİHİ." 10. Uluslararası Beslenme ve Diyetetik E-Kongresi , Turkey, pp.248-253, 2021
Kayalı Sevim, M. Et Al. (2021) . "TÜKETİCİLERİN COVİD-19 SÜRECİNDE ARI ÜRÜNLERİ TERCİHİ." 10. Uluslararası Beslenme ve Diyetetik E-Kongresi , Turkey, pp.248-253.
@conferencepaper{conferencepaper, author={Merve Kayalı Sevim Et Al. }, title={TÜKETİCİLERİN COVİD-19 SÜRECİNDE ARI ÜRÜNLERİ TERCİHİ}, congress name={10. Uluslararası Beslenme ve Diyetetik E-Kongresi}, city={}, country={Turkey}, year={2021}, pages={248-253} }