E. ÇARKCIOĞLU And K. CANDOĞAN, "Tuzu azaltılmış sığır eti protein jellerine sodyumtripolifosfat ve potasyum klorür ilavesinin tekstürel ve fonksiyonel özelliklere etkisi," III. Et Ürünleri Çalıştayı. , Tokat, Turkey, 2014
ÇARKCIOĞLU, E. And CANDOĞAN, K. 2014. Tuzu azaltılmış sığır eti protein jellerine sodyumtripolifosfat ve potasyum klorür ilavesinin tekstürel ve fonksiyonel özelliklere etkisi. III. Et Ürünleri Çalıştayı. , (Tokat, Turkey).
ÇARKCIOĞLU, E., & CANDOĞAN, K., (2014). Tuzu azaltılmış sığır eti protein jellerine sodyumtripolifosfat ve potasyum klorür ilavesinin tekstürel ve fonksiyonel özelliklere etkisi . III. Et Ürünleri Çalıştayı., Tokat, Turkey
ÇARKCIOĞLU, Emine, And KEZBAN CANDOĞAN. "Tuzu azaltılmış sığır eti protein jellerine sodyumtripolifosfat ve potasyum klorür ilavesinin tekstürel ve fonksiyonel özelliklere etkisi," III. Et Ürünleri Çalıştayı., Tokat, Turkey, 2014
ÇARKCIOĞLU, Emine And CANDOĞAN, KEZBAN. "Tuzu azaltılmış sığır eti protein jellerine sodyumtripolifosfat ve potasyum klorür ilavesinin tekstürel ve fonksiyonel özelliklere etkisi." III. Et Ürünleri Çalıştayı. , Tokat, Turkey, 2014
ÇARKCIOĞLU, E. And CANDOĞAN, K. (2014) . "Tuzu azaltılmış sığır eti protein jellerine sodyumtripolifosfat ve potasyum klorür ilavesinin tekstürel ve fonksiyonel özelliklere etkisi." III. Et Ürünleri Çalıştayı. , Tokat, Turkey.
@conferencepaper{conferencepaper, author={Emine OLUM And author={KEZBAN CANDOĞAN}, title={Tuzu azaltılmış sığır eti protein jellerine sodyumtripolifosfat ve potasyum klorür ilavesinin tekstürel ve fonksiyonel özelliklere etkisi}, congress name={III. Et Ürünleri Çalıştayı.}, city={Tokat}, country={Turkey}, year={2014}}