S. Ömür And I. Kalkan, "Effect of Fermented Foods on Brain-Gut Axis and Psychiatric Disorders," İzmir Katip Çelebi Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Dergisi , vol.8, no.3, pp.1087-1093, 2023
Ömür, S. And Kalkan, I. 2023. Effect of Fermented Foods on Brain-Gut Axis and Psychiatric Disorders. İzmir Katip Çelebi Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Dergisi , vol.8, no.3 , 1087-1093.
Ömür, S., & Kalkan, I., (2023). Effect of Fermented Foods on Brain-Gut Axis and Psychiatric Disorders. İzmir Katip Çelebi Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Dergisi , vol.8, no.3, 1087-1093.
Ömür, SENA, And Indrani KALKAN. "Effect of Fermented Foods on Brain-Gut Axis and Psychiatric Disorders," İzmir Katip Çelebi Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Dergisi , vol.8, no.3, 1087-1093, 2023
Ömür, SENA And Kalkan, Indrani. "Effect of Fermented Foods on Brain-Gut Axis and Psychiatric Disorders." İzmir Katip Çelebi Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Dergisi , vol.8, no.3, pp.1087-1093, 2023
Ömür, S. And Kalkan, I. (2023) . "Effect of Fermented Foods on Brain-Gut Axis and Psychiatric Disorders." İzmir Katip Çelebi Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Dergisi , vol.8, no.3, pp.1087-1093.
@article{article, author={SENA ÖMÜR And author={Indrani KALKAN}, title={Effect of Fermented Foods on Brain-Gut Axis and Psychiatric Disorders}, journal={İzmir Katip Çelebi Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Dergisi}, year=2023, pages={1087-1093} }